Kaj početi v Vipavski dolini?
Vipavska dolina že s svojo lepoto navduši vsakogar. Še več zadovoljstva pa vam pričaramo prijazni domačini s svojo ponudbo športnih, zabavnih in kulturnih aktivnosti, katere vedno zaokroža kvalitetna in pestra kulinarična ponudba. Izbirate lahko od preproste vaške gostilne do imetnika Michelinove zvezdice na dvorcu Zemono pri Vipavi.

Kliknite na fotografijo aktivnosti, ki vas zanima in preusmerjeni boste na lokalno turistično spletno stran VIPAVSKADOLINA.SI, kjer so podrobneje navede možnosti preživljanja prostega časa v Vipavski dolini.

Aktivnosti v Vipavski dolini

Za vsakogar se najde nekaj, vsakdo lahko na svoj način aktivno preživi svoj prosti čas... Športno opremo (kolesa, plezalno opremo...) si lahko izposodite TUKAJ.

Vinarji in kulinarika

Skozi celo leto lahko na vipavskih kmetijah in v njihovih vinskih hramih, v domačih gostilnah in v odličnih restavracijah okušate opojno drugačnost, zaradi katere se boste želeli v te kraje kmalu spet vrniti. Za okušanje drugačnih vipavskih vin imate na voljo mnogo vinarjev in gostinskih ponudnikov.